Om MADR Festival

Om MADR Festival

Året var 2016 när vi för första gången arrangerade våra streetturneringar, då kända som linerostreetball. I små skala började vi skapa mötesplatser för ungdomar att utöva sin passion för idrott i form av streetfotboll och streetbasket. Över åren har entusiasmen och engagemanget för våra evenemang vuxit stadigt, och med varje turnering har vi känt en ökande entusiasm från ungdomar som deltar.

Vår förening har alltid stått för ideellt arbete och tron på samarbeten med andra föreningar och verksamheter. Vi har funnit styrka i att dela vårt syfte och skapa en gemenskap där värden som gemenskap, hälsa och fair play står i fokus. Med ökande intresse och en stark tro på vår vision bestämde vi oss för att ta ett stort steg framåt.

Genom att satsa stort och inkludera fler samarbetspartners har vi kunnat utveckla våra turneringar till något större än vi någonsin kunnat föreställa oss. Det är hjärtat och själen från andra föreningar och verksamheter som delar våra värderingar som har gjort det möjligt för oss att växa och göra skillnad. Vi är tacksamma för den gemenskap vi har byggt upp och ser fram emot framtiden där vi fortsätter att främja en aktiv och hälsosam livsstil genom våra streetfestivaler.